top of page

QUI SOM

Lúdic Vidrà és un empresa que neix amb la finalitat de promocionar i donar a conèixer el territori. És una empresa que treballa conjuntament amb la gent de la zona i les entitats del territori que vetllen per la seva promoció.


La secció dels Banys de Bosc està dirigida i impulsada per Elisabet Vila d’Abadal, enginyera Forestal i propietària del bosc de les Torrenteres.

L’Elisabet té un especial interès en aquest projecte ja que s’estima d’una manera especial aquesta zona, Les Torrenteres ha estat gestionada des de sempre per la seva família i Elisabet és la 26a generació. Gràcies a aquesta feina, avui podem gaudir d’un bosc amb les característiques i particularitats que hi trobem.

Berta Vilageliu
Guia de Bany de Bosc

Una guia formada per l'Associació Sèlvans

Viu a Vidrà des de fa uns quants anys, coneix els boscos des de ben petita i està en contacte amb la medicina oriental a través del Shiatsu, cosa que li permet fer la connexió entre bosc i medicina d’una manera senzilla i natural.


Amant de la natura i els animals, ens acompanyarà per un espai natural dedicat a la contemplació i al silenci, on poder trobar el ritme intern que necessitem per millorar i incrementar la nostre salut

bottom of page