top of page

BANY DE BOSC & YOGA

La combinació perfecta per restaurar la teva salut

 

T'oferim la possibilitat de tenir una experiència completa practicant dues sessions de ioga (matí i tarda) i un bany de bosc.

 

La combinació de Bany de Bosc amb una pràctica de Ioga especialment dissenyada per a l'ocasió farà que els beneficis de les dues experiències es multipliquin. Les sessions estan dissenyades per tal que qualsevol persona pugui aprofitar-les i gaudir-les independentment de la seva condició física.

L'objectiu és entrar en un estat de connexió cos-ment-esperit i, juntament amb l'experiència del bany de bosc, connectar i comunicar-se amb l'entorn, frenar i obrir els sentits, deixar que els missatges de la terra i la natura entrin profundament en la ment i en els cors. Nodrir-se de l'energia vital que ens envolta en un paratge privilegiat: un bosc privat, cuidat i catalogat com un dels millors d’Europa.

Tipus de Yoga que practicaràs: Kundalini & Hatha-Vinyasa

 

El Kundalini Ioga, el ioga de la consciència, és el ioga més antic que es coneix. És una disciplina sagrada que prové del nord de l'Índia i comprèn, de forma integral, totes les branques del ioga. És un ioga dinàmic i vital, en el qual es treballen tots els aspectes de l'ésser humà, capaç de provocar una profunda transformació tant interior com exteriorment.

 

Les classes de Kundalini Ioga comprenen asanes, pranayama, meditació, mantres i relaxació. Més que una simple pràctica, el Kundalini Ioga és una filosofia de vida que inclou, entre altres coses, ensenyaments sobre salut i nutrició, sobre les relacions entre homes i dones, alhora que ofereix una visió còsmica de l'ésser humà en relació amb l’Univers i amb si mateix.

 

El Hatha-Vinyasa és el camí del ioga més conegut a occident. "Ha" es refereix a l 'energia femenina de la Lluna; "Tha" es refereix a l'energia masculina del Sol. Ioga significa la unió d'aquests dos aspectes. Hatha Ioga proposa tècniques com asanes (postures físiques) i pranayamas (ciència de la respiració) per tornar l'equilibri al nostre cos, la nostra ment i el nostre esperit. És una disciplina mil·lenària que posa l'atenció en el cos físic per poder treballar en plans més subtils de l'ésser humà com l'esperit i la consciència. És una tecnologia per a l'ànima. A diferència del Kundalini Ioga, el Hatha proposa una immersió més profunda en la pràctica d’Asana i en la consciència corporal. El Kundalini proposa un treball més energètic i espiritual generant les condicions per poder anar "cap a dins", connectar amb la teva essència i, des d'aquí, començar a curar cos, ment i ànima.

La combinació d'ambdós tipus de ioga és el perfecte equilibri per experimentar i entendre el Ioga en el seu sentit més ampli.

 

En el Retir dormireu a l’hostal de Vidrà. 

Són habitacions dobles amb lavabo a dins.

Els àpats seran al Restaurant de l’hostal en el que fan cuina tradicional, tret del dinat del dissabte que és un picknic al bosc.Timmings:
 
Dissabte:

10: Rebuda i acomodament a l’hostal

10:30: anem al bosc

11-14:30 Bany de Bosc

14:30-16:30 picnic i relax

17:00-18:30 Yoga al Bosc

19:00: tornada a l’hostal

21:00: sopar

 

Diumenge:

8:00 esmorzar

9:00-10:00 caminada fins al bosc

10:00-12:00 yoga

12:00-12:30 break

12:30-13:30 caminada fins al Poble

14:00 dinar al restaurant de l’hostal

 

IMPORTANT: porta el teu material per practicar Yoga (esterilla o mat i coixí o zafu).

 

Roba còmoda, a poder ser de colors clars i teixits naturals. Porta calçat esportiu, si tens botes goretex, millor.

 

El desplaçament va pel teu compte, nosaltres us rebrem a Vidrà. Si no tens vehicle per venir, un cop tinguem totes les inscripcions, intentarem unificar cotxes i, si és possible, et posarem en contacte amb una altra persona que vingui en cotxe i estigui interessada en compartir el trajecte.

For more information, booking and requests Contact Us
Follow us
bottom of page