top of page

QUÈ SON ELS BOSCOS TERAPÈUTICS?

La comunitat científica, sota el concepte de la “medicina forestal” aprofundeix en com les característiques físiques i bioquímiques dels boscos més naturals potencien múltiples beneficis en l’organisme humà, tant psicològics com fisiològics.


Aquests beneficis es potencien, entre d’altres, gràcies a l’aerobiologia forestal, el caminar lent, el silenci, la relaxació, la respiració conscient, i una (re)connexió amb l’entorn natural a través de tots els nostres sentits.
 

El fet de banyar-se en l’atmosfera d’un bosc té efectes fisiològics, mitjançant
l’activació del sistema nerviós parasimpàtic i la desactivació del sistema nerviós simpàtic i comporta, entre altres coses, la disminució de la freqüència cardíaca i de la tensió arterial, la modificació de la variabilitat cardíaca, la disminució dels nivells d’hormones de l’estrès, la relaxació cerebral i, alhora, l’activació del sistema immunitari

Per més informació, reserves i preguntes Contact Us

Un Bany de Bosc és una estada dirigida dins un bosc amb qualitats especials de maduresa i complexitat, on es convida, a través del silenci i la lentitud, a fer diferents activitats que generen un espai propici per a la salut i el benestar.

QUÈ ES UN BANY DE BOSC?
PER QUÈ ÉS TERAPÈUTIC EL BOSC DE VIDRÀ?

El bosc de les Torrenteres, es troba al terme municipal de Vidrà. Aquest bosc ha estat classificat com un dels millors boscos terapèutics de la província de Girona. Les característiques naturals que s’hi troben, originen una alta formació de partícules phytocides.

Això fa que les estades dins les torrenteres millorin el nostre sistema immunològic i tinguem millor estat d’ànim, entre d’altres múltiples beneficis

REFERÈNCIES A NIVELL MUNDIAL
bottom of page